Az Uniós törvények értelmében az Elfogadom gomb megnyomásával tudomásul veszi és elfogadja a cookie-k használatát a böngészőjében. További információ az Adatkezelési tájékoztatónkban található. 

Szolgáltatásaink

SZOLGÁLTATÁSOK

Helyszíni felmérés

Minden helyiség, lakás, ház más akusztikai adottságokkal rendelkeznek. Ezeket minden esetben érdemes figyelembe venni az optimális hangzás eléréséhez. Azonos összegért lényegesen jobb végeredmény érhető el, ha nem hanyagoljuk el a részleteket.

Kollégáink örömmel kimennek az Ön otthonába, hogy a helyszín adottságait felmérve adjanak tanácsot Önnek.

Itt kérhet helyszíni felmérést! KLIKK!

Kipróbálási lehetőség bemutatótermünkben

Kinézett egy terméket és szívesen meghallgatná, mielőtt megvásárolja? Esetleg szeretne összehasonlítani több terméket? Semmi akadálya! Egyeztessen kollégáinkkal, hogy az adott termékek rendelkezésre állnak-e bemutatótermünkben. Ha nem, szívesen beszerezzük, hogy Ön ki tudja próbálni vásárlás előtt.

Nézze meg bemutatótermünket! KLIKK!

 

Tanácsadás

A hifi és házimozi termékek köre ma már zavarba ejtően széles, ráadásul naponta jelennek meg új termékek. Sosem hallott funkciók és lehetőségek teszik színesség a termékpalettát, melyek között nem mindig könnyű eligazodni. Ezért vagyunk mi!

Kérje kollégáink segítségét! Ha tudja, mit szeretne, de nem tudja, melyik termékben találja meg vágyait. Vagy ha tetszik egy termék, de nem biztos benne, hogy azzal járna a legjobban. Esetleg teljesen tanácstalan? Segítünk megtalálni a tökéletes megoldást! Így pénzéért maximálisan azt kapja, amit szeretne.

Keressen minket! KLIKK!

Csomagküldés

Amennyiben egyéb szakmai feladatot nem szánt nekünk a hifi vagy házimozi rendszerének fejlesztésében, csak hogy biztonságosan eljuttassuk a termékeket az Ön otthonába, úgy nincs más dolga, mint webáruházunkban kiválogatni, kosárba tenni és megvásárolni a termékeket. Mi pedig gyors és precíz kiszállítást garantálunk.

Webáruházunk: KLIKK!