Az Uniós törvények értelmében az Elfogadom gomb megnyomásával tudomásul veszi és elfogadja a cookie-k használatát a böngészőjében. További információ az Adatkezelési tájékoztatónkban található.

Termékek Menü

Szállítási információk

Vásároljon egyszerűen és kockázatmentesen a Paradox Házimozi honlapjáról
négy gyors lépésben:
  1. Válogasson kedvére a termékek között
  2. Dobja a kosárba a termékeket
  3. Fáradjon a pénztárhoz, adja meg a szállítási adatokat (nincs szükség regisztrációra)
  4. Várja a megrendelt termékek érkezését

Rendeljen akár a munkahelyére!

Javasoljuk, hogy amennyiben a napja nagy részét a munkahelyén tölti, úgy szállítási címnek adja meg a munkahelye címét, így biztosan megkapja a csomagot a lehető leghamarabb.

20 000 Ft felett ingyen szállítunk!

Amennyiben megrendelése elérte a 20 000 Ft-ot, úgy ingyenesen küldjük ki a terméke(ke)t. Amennyiben ennél kevesebb a rendelés összege, úgy a házhozszállítás díja MPL futárszolgálattal 1.490 Ft, MPL Posta pontra való szállítás (MOL benzinkutak, COOP áruházak) esetén 1290Ft, valamint Postán maradó szállítás esetén 990Ft.

Gyors és biztonságos szállítás!

A rendelést követően küldünk egy e-mailt a rendelésedről. Ebben még egyszer leellenőrizheti a részleteket, ami egy automatikus email üzenet. Ilyenkor a megrendelése nem tekinthető elfogadottnak!   Amikor rendelése állapota megváltozik "feldolgozás alatti" státuszra, onnantól fogadtuk el a megrendelését. A következő pedig az "elküldve" státusz, amikor is a csomagot feladtuk, majd 1-3 napon belül megérkezik a csomag az Ön által megadott szállítási címre.

Rendelési tájékoztató

Az értesítő levélben megadott linkre kattintva a Paradox Házimozi honlapján, nyomon követheti rendelése feldolgozottságát. Amennyiben nem tudjuk azonnal szállítani a kívánt terméket, úgy mi fogjuk felkeresni Önt telefonon, így eldöntheti, hogy vár-e a termékre, esetleg választ helyette mást. Ez persze nagyon ritka eset.

Jótállás

A jótállás időtartama cégenként és terméktípusonként eltérő lehet. Erről mindig tájékozódjon vásárlást megelőzően.

 

Képes ajánló

 

Facebook rajongók