Az Uniós törvények értelmében az Elfogadom gomb megnyomásával tudomásul veszi és elfogadja a cookie-k használatát a böngészőjében. További információ az Adatkezelési tájékoztatónkban található. 

Szállítási információk

Vásárolj egyszerűen és kockázatmentesen a Paradox Autóhifi honlapjáról
négy gyors lépésben:
  1. Válogass kedvedre a termékek között
  2. Dobd a kosárba a terméket
  3. Fáradj a pénztárhoz, add meg a szállítási adatokat (nincs szükség regisztrációra)
  4. Várd a megrendelt termékek érkezését

Rendelj akár a munkahelyedre!

Javasoljuk, hogy amennyiben a napod nagyrészét a munkahelyeden töltöd, úgy szállítási címnek add meg a munkahelyed címét, így biztosan megkapod a csomagot a lehető leghamarabb.

30 000 Ft felett ingyen szállítunk!

Amennyiben megrendelésed elérte a 30 000 Ft-ot, úgy ingyenesen küldjük ki a terméke(ke)t. Amennyiben ennél kevesebb a rendelés összege, úgy a házhozszállítás díja MPL futárszolgálattal 1.890 Ft, MPL Posta pontra való szállítás (MOL benzinkutak, COOP áruházak) esetén 1690Ft, valamint Postán maradó szállítás esetén 1 490 Ft.

Gyors és biztonságos szállítás!

A rendelést követően küldünk egy e-mailt a rendelésedről. Ebben még egyszer leellenőrizheted a részleteket, ami egy automatikus email üzenet. Ilyenkor a megrendelésed nem tekinthető elfogadottnak!   Amikor rendelésed állapota megváltozik "feldolgozás alatti" státuszra onnantól fogadtuk el a megrendelésedet. A következő pedig az "elküldve" státusz, amikor is a csomagot feladtuk, majd 1-3 napon belül megérkezik a csomag az általad megadott szállítási címre.

Rendelési tájékoztató

Az értesítő levélben megadott linkre kattintva a Paradox Autó hifi honlapján, nyomon követheted rendelésed feldolgozottságát. Amennyiben nem tudjuk azonnal szállítani a kívánt terméket, úgy mi fogunk felkeresni Téged telefonon, így eldöntheted, hogy vársz-e a termékre, esetleg választasz helyette mást. Ez persze nagyon ritka eset.

Jótállás

A jótállás időtartama cégenként és terméktípusonként eltérő lehet. Erről mindig tájékozódj vásárlást megelőzően. Nagyon fontos továbbá, hogy minden autóhifi termék csak akkor tartozik jótállási körbe, ha azt szakműhely szakszerűen szerelte be, ezért mindig pecsételtesd le a beszerelő szakműhellyel a jótállási jegyet.