Az Uniós törvények értelmében az Elfogadom gomb megnyomásával tudomásul veszi és elfogadja a cookie-k használatát a böngészőjében. További információ az Adatkezelési tájékoztatónkban található. 

VásárlásInfo

Vásároljon egyszerűen és kockázatmentesen a Paradox Házimozi honlapjáról! Termékeinkre 30 napos pénz visszafizetési garanciát vállalunk a hivatalos 14 nappal szemben, mert hiszünk abban, hogy csak a tökéletesen elégedett vásárló a jó vásárló. Másrészt pedig biztosak vagyunk benne, hogy amit ajánlunk Önnek, azzal maximálisan elégedett lesz.

  1.        Válogasson kedvére a termékek között
  2.        Dobja a kosárba a termékeket (Hívjon minket, ha nem biztos benne, hogy jól választott.)
  3.        Fáradjon a pénztárhoz, adja meg a szállítási adatokat (regisztrációra nincs szükség)
  4.        Várja a rendelt termékek érkezését

Rendeljen akár a munkahelyére!

Javasoljuk, hogy amennyiben a napja nagy részét a munkahelyén tölti, úgy szállítási címnek adja meg a munkahelyi címét, így biztosan megkapja a csomagot a lehető leghamarabb.

 

30 000 Ft felett ingyen szállítunk!

Amennyiben megrendelése elérte a 30 000 Ft-ot, úgy ingyenesen küldjük ki csomagját.  Amennyiben ennél kevesebb a rendelés összege, úgy a házhozszállítás díja 1.890 Ft, a postán maradó átvételi opció 1.490 Ft, Posta Pontra pedig 1.690 Ft-ért küldjük ki csomagját.

 

Gyors és biztonságos szállítás!

A rendelést követően küldünk egy e-mailt a rendeléséről. Ebben még egyszer leellenőrizheti a részleteket, majd 1-3 napon belül megérkezik a csomag a megadott szállítási címre.

 

Rendelési tájékoztató

Az értesítő levélben megadott linkre kattintva a Paradox Házimozi honlapján, nyomon követheti rendelése feldolgozottságát. Amennyiben nem tudjuk azonnal szállítani a kívánt terméket, úgy mi fogjuk felkeresni Önt telefonon, így eldöntheti, hogy vár-e a termékre, esetleg választ helyette mást. Ez persze nagyon ritka eset.

 

Jótállás

A jótállás időtartama cégenként és terméktípusonként eltérő lehet. Erről mindig tájékozódjon vásárlást megelőzően.