Az Uniós törvények értelmében az Elfogadom gomb megnyomásával tudomásul veszi és elfogadja a cookie-k használatát a böngészőjében. További információ az Adatkezelési tájékoztatónkban található. 

JL AUDIO JLC1-650

JL AUDIO
JL AUDIO JLC1-650
Cikkszám: JLC1-650
Várható szállítás: 2020. november 05.
Szállítási díj: Ingyenes
30 napos
30 napos
pénzvisszafizetési garancia
Magyar garancia
Magyar garancia
Hazai szervizhálózat
Ingyenes házhozszállítás
Ingyenes házhozszállítás
30.000 forint felett
Ingyenes tanácsadás
Ingyenes tanácsadás
Hívj bátran!

Leírás és Paraméterek

C1

Azoknak, akik értékelik a valódi tartalmat és a kiváló hangzást: a C1 a legjobb ajánlat, a legjobb áron!

A világszínvonalú mélyhangszórók gyártása során szerzett tapasztalatainkra építve a C1 komponens és koaxiális mélyközéphangszórókat úgy terveztük meg, hogy kellő hangerőt adjanak miközben lágy, dinamikus és alacsony torzítású hangzást szólaltatnak meg. Minden C1 mélyközéphangszóró rendeltetéshez tervezett vázra épül, DMA-optimalizált meghajtórendszerrel működik és ásványokat tartalmazó, öntött, polipropilén membránnal készül. A gumi foglalat, a kifinomult hátsó felfüggesztés és az integrált bevezetőszálak garantálják a még kiválóbb hangminőséget és megnövelt megbízhatóságot nyújtó precíz lengőtekercs-szabályozást.

A C1 hangszórók valódi alumíniumból készített, selyemfelfüggesztéses dóm magassugárzót tartalmaznak a kifinomult magasfrekvenciás teljesítmény és a megnövelt átvitel érdekében. A koaxiális modellek valódi másodrendű felüláteresztő szűrőt tartalmaznak, amelyek lágy és pontos magasakat szólaltatnak meg alacsony szintű torzítással. A komponens rendszerek külső, soros, másodrendű felüláteresztő szűrőkkel és továbbfejlesztett magassugárzó védőkapcsolással rendelkeznek. A C1 hangszórók felületre szerelhető és beépíthető kivitelben is elérhetők.

A járműbe való tökéletes illeszkedés érdekében a C1 hangszórókat széles méretválasztékban kínáljuk. Valamennyi hangszóró kialakításánál szempont volt a mérsékelt mélység és a minimális magassugárzó-kiemelkedés, hogy a gyárilag kialakított hangszóróhelyekre, a gyári hangszórórácsok mögé is beépíthetőek legyenek.

JL AUDIO C1-650

Kétutas komponens rendszer: 165 mm-es mélyközépsugárzó, 19 mm-es alumínium dóm magassugárzó

A C1 hangszórók kiváló teljesítményt nyújtanak, és kialakításuknak köszönhetően egyszerűen elhelyezhetőek a gyári hangszórórácsok mögött.

Az illeszkedés érdekében a C1-650 mélyközép hangszóróhoz többféle felhasználású adaptergyűrűket mellékeltek, amelyekkel egyszerűen behelyezhetőek a hangszórók a 165 mm-es és 170 mm-es túlméretes hangszórónyílással rendelkező járművekben. Az adaptergyűrű nélkül a mélyközép hangszórók számos 150 mm-es hangszóróhellyel is kompatibilisek. A C1 magassugárzókhoz felületre szerelhető és beépíthető konzolokat is mellékeltek, hogy minél többféle rögzítési móddal lehessen szerelni.

A C1 mélyközépsugárzók kiváló teljesítményéhez hozzájárul az egyedi fejlesztésű végeselemes modellezési technológia (FEA) és a JL Audio komoly szakértelme, amit az alacsony frekvenciájú hangszórók gyártása során szerzett. Ezzel a tudással képes a JL Audio olyan hangszórókat alkotni, amelyek nagy hangerővel szólnak, de közben megőrzik a hangzás lágyságát, dinamikáját, és a torzítást is alacsony szinten tartják. A rendszer lelke a C1-650 egyedi fejlesztésű, 6,5 hüvelykes (165 mm) sajtolt acél váza és a DMA optimalizált meghajtás. Az ásványtartalmú, öntött polipropilén membránt gumi felfüggesztés veszi körül elől, a lengőtekercs tetején pedig egy gondosan megtervezett, lapos Conex® pille található, ami precíz szabályozást nyújt a lengőtekercs mozgásánál. Az aranyszövetes kivezetéseket körültekintően vezették el és csatlakoztatták a pillékhez, hogy megóvják a szálakat az anyagfáradástól és a búgástól. Ezeket az anyagokat és megoldásokat általában csak a sokkal magasabb árkategóriájú hangszórókban lehet megtalálni.

A valódi, edge-driven alumínium dóm-magassugárzót tartalmazó C1 hangszórók kiváló magasfrekvenciás tisztaságukkal és felbontásukkal magasodnak a kategória egyéb termékei fölé. A magassugárzó kialakításából fakad a kiváló off-axis átvitel és a magasfrekvenciás kiterjesztés. A hangzást fokozza még a körkörös selyemfelfüggesztés és a lengőtekercs Ferrofluid hűtése, valamint a rendkívül erős neodímium mágnes. A külső, soros, másodrendű felüláteresztő szűrők és a továbbfejlesztett magassugárzó-védelem tovább fokozza a hangok lágyságát és a hangszóró terhelhetőségét.

Ár-érték arányban a C1 a legjobb választás.

Párban kapható. Védőrácsot nem tartalmaz.

Beépítési átmérő (magas) 43 mm
Beépítési átmérő (mélyközép) 141 mm
Beépítési mélység (magas) 19 mm
Beépítési mélység (mélyközép) 53 mm
Érzékenység 91 dB
Felépítés Hangszóró szett
Frekvencia átvitel 59-22000 Hz
Magassugárzó anyaga Aluminum
Garancia 2 év
Impedancia 4 Ohm
Mélyközép-sugárzó anyaga Méhsejt mintás prolipropilén
Méret 16 cm
RMS terhelhetőség 50 W
Utak száma 2
Védőrács Nincs

Vélemények

5.00
3 értékelés
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2019. 01. 21.
Nagyon jó hangszórók! Egy S-Cross gyári hangszóróinak a helyére kerültek, ég és föld a különbség. Komoly mélyek, tiszta magasak. Megéri az árát!
|
2018. 11. 20.
Hibátlan. Örülök, hogy rátaláltam erre a márkára.
|
2018. 09. 24.
gyerekek ez atom jó cucc. nem ismertem ezt a márkát elötte, de aki hallotta mindenki azt mondta hogy rohadt jó. szerintem lesz erősítő is, mert kell még a kraft :)

Facebook kommentek