Az Uniós törvények értelmében az Elfogadom gomb megnyomásával tudomásul veszi és elfogadja a cookie-k használatát a böngészőjében. További információ az Adatkezelési tájékoztatónkban található. 

FiiO K3

FiiO
44.990 Ft (35.425 Ft + ÁFA)
Menny.:db
FiiO K3
Cikkszám: K3
Várható szállítás: 2021. január 21.
Szállítási díj: Ingyenes
30 napos
30 napos
pénzvisszafizetési garancia
Magyar garancia
Magyar garancia
Hazai szervizhálózat
Ingyenes házhozszállítás
Ingyenes házhozszállítás
30.000 forint felett
Ingyenes tanácsadás
Ingyenes tanácsadás
Hívj bátran!
44.990 Ft (35.425 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Asztali fejhallgató erősítő D/A konverterrel

A FiiO K3 digitális-analóg átalakító álom hangzással ajándékozza meg a számítógépedet. 
És Téged is. Csak csatlakoztasd USB-C kábelen keresztül a laptopodhoz!

Eufórikus érzés kerít hatalmába, amikor megtapasztalod, hogy mire képes a FiiO K3.

A FiiO K3 megalkotásának célja az volt, hogy a számítógépekbe épített hangkártyák hangzása ne korlátozza többé a zenei élményt.
A K3-hoz csatlakoztathatod a megszokott, 3.5 mm-es jack csatlakozóval ellátott fejhallgatód mellett a szimmetrikus kábelezésű, 2.5 mm-es csatlakozóval rendelkező, felső kategóriás fülhallgatódat is. 
A K3 lenyűgözően szólaltatja meg a fej- és fülhallgatók mellett akár a szobai hangrendszeredet is. A hátlapon található vonali kimenetről analóg, a mellette található koaxiális és optikai SPDIF csatlakozókról pedig digitális formában továbbíthatod külső rendszerel felé a K3 által dekódolt hangot. 
A K3 a számítógépből érkező, digitális jelfolyamot USB-C csatlakozón keresztül fogadja. Ugyanebből a kábelből veszi a tápfeszültséget is, így rendezett, esztétikus maradhat az asztalod, és a konnektorban sem kell egy újabb tápegység dugóját kerülgetned.
Az előlapon található kapcsolókkal állíthatod az erősítés mértékét (High/Low gain), és a basszus kiemelést is bekapcsolhatod, ha az illeszkedik a zenei ízlésedhez. A hangerőszabályozó a bekapcsoló gomb is egyben: a kellemes kattanás után finoman állíthatod be a digitális potméteren a kívánt jelszintet.
Az anodizált alumínium házban lakó AKM AK4452 D/A konverter chip fantasztikus teljesítményre képes: 384 kHz/24 bites átalakításra, vagy akár DSD256-ra is befogható. A K3 által fogadott jelfolyam minőségéről az előlapon megtalálható led színe nyújt tájékoztatást.

Haladó tipp irodai dolgozóknak:

Használd párhuzamosan a K3-at és a számítógép beépített hangkártyáját! A beépített hangkártya legyen az operációs rendszerben a Lejátszási eszközök felületen az Alapértelmezett kommunikációs eszköz, a K3 pedig az Alapértelmezett eszköz. Így akkor sem kell kikapcsolnod a háttér zenét, ha közben bejön egy Skype hívás a beépített hangkártyán keresztül.

A FiiO K3 a Japan Audio Society-től elnyerte a HiRes Audio minősítést.

Aki egyszer meghallgatja, hogy mennyivel másabb egy FiiO-val az élet, már nem éri be többé a beépített hangkártyával. Próbáld ki Te is!

A csomag tartalma:

  • FiiO K3 fejhallgató erősítő digitális-analóg átalakítóval
  • USB-C kábel 
  • 4 db csúszásgátló láb gumiból
  • Használati útmutató

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!